08/10/2021

Weekjournaal 7 oktober: verhoogde elektriciteitskosten, Dag van de Leerkracht en No Time To Die

Benieuwd wat het effect is van de verhoogde elektriciteitskosten op kot voor studenten? Of vraag jij je af of de vijfentwintigste James Bond-film nog steeds een succes kan zijn? In onze nieuwsuitzending van donderdag 7 oktober bieden veertien 21bis-reporters alle antwoorden gegoten in boeiende reportages. 21bis-reporter Janis Loret praat alle nieuwtjes aan elkaar. Bekijk onder onze video welke onderwerpen aan bod komen.

Wat heb je deze week bijgeleerd:

  • Elektriciteitstarieven op kot blijven stijgen
  • Dinsdag 5 oktober was het Dag van de Leerkracht
  • Er komt een nieuw seizoen van de Nuff Said’-reeks
  • Coronaregels over uitgaan worden versoepeld
  • Docenten en studenten in Turnhout richten hun eigen Container Cup op
  • Maandag 4 oktober vierden we Werelddierendag
  • De vrijfentwintigste James Bond-film No Time To Die ging eindelijk in première

Presentatie: Janis Loret, programmamedewerkers: Janis Loret, Wout De Smedt, Phoebe De Veylder, Jeroen Gielen, Aurelie van Herk, Ella De Brauwer, Aaliya Kabore, Emiel Schoepen, Marie Vandenberghe, Cas von Winckelmann, Emma Robberechts, Isa De Boeck, Kato Hulselmans en Soeteken Rousseau, Tekst: Aurelie van Herk
Foto: © Marie Vandenberghe