04/11/2021

Opvolger Boekenbeurs “Lees!” opent in Antwerp Expo: ‘Contact met lezer blijft belangrijk’

Na meer dan twee jaar kan je in Antwerp Expo terug terecht om nieuwe boeken te ontdekken en je favoriete auteur te ontmoeten. Dit jaar niet op de “Boekenbeurs” maar op “Lees”, een nieuw initiatief om het gemis van de boekenbeurs op te vangen. ‘Hier ontdek ik toch altijd nieuwe boeken en dat doe je in de boekhandel niet.’

Elke dag komen verschillende auteurs hun boeken signeren en eruit voorlezen. Zo ook jeugdauteur, Mark Tijsmans: ‘Het is fijn te weten wat mensen van mijn boeken vinden.’ Het boekenfestival loopt van 1 t.e.m. 7 november in Antwerp Expo en hoopt volgend jaar nog grootser terug te komen.

Beluister de volledige reportage van 21-bis reporter Janah van het radioprogramma Klein Hongerke hieronder:

Tekst en reportage: Janah Scheunis
Foto: © Janah Scheunis