22/11/2021

Twitter ontgoocheld over K2 zoekt K3-finalisten: ‘Waar is de diversiteit?’

Dit weekend werd bekend dat Amy, Diede, Celester en Julia de laatste finalisten zijn in de zoektocht naar het nieuwe K3’tje. De nieuwe K3 zal dus niet divers zijn, zoals vele fans hoopten. Wie op Twitter scrollt, heeft ongetwijfeld al veel tweets van teleurgestelde kijkers opgemerkt. 

Van ‘Ze hebben de diversiteit gewoon als marketing gebruikt’ of  ‘Met diversiteit bedoelde Studio 100 misschien 4 tinten blond’ tot ‘Studio 100 kan echt de boom in met hun diversiteit’: na de bekendmaking van de vier laatst overgebleven finalisten staat Twitter vol met reacties van gefrustreerde K2 zoekt K3-kijkers.

 

 

 


Toch zijn er op Twitter ook nog andere meningen te lezen.

 


Tekst: Marte Everaerts, eindredactie: Jeroen De Pauw
Fotocollage: © Marte Everaerts