28/11/2021

Weekjournaal 25 november: nieuwe coronamaatregelen, verplichte vaccinatie en Black Friday

Maandag bereikten we met 32 621 coronabesmettingen een record. We zetten de nieuwe maatregelen op een rijtje. Ook gingen we langs bij studenten verpleegkunde. Wat vinden zij van de verplichte vaccinaties voor zorgpersoneel? Verder blikken we terug op de Rode Neuzen week en samen met jongerentherapeute Malika Zariouh hebben we het over de impact van pesten.

Bekijk de uitzending hier:

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • De nieuwe coronamaatregelen
  • Verplichte vaccinatie bij zorgpersoneel
  • Rode Neuzen week
  • Studiogesprek met Malika Zariouh
  • Opera in het centraal station van Antwerpen
  • Black Friday
  • Urban Jungle

Presentatie: Cas von Winckelmann en Emiel schoepen, programmamedewerkers: Marie Vandenberghe, Janis Loret, Wout De Smedt, Phoebe De Veylder, Jeroen Gielen, Aurelie van Herk, Ella De Brauwer, Aaliya Kabore, Emma Robberechts, Isa De Boeck, Kato Hulselmans en Soeteken Rosseau, Tekst: Kato Hulselmans
Foto: © Isa De Boeck