Interviewer en kunstenaar
04/11/2021

Weekjournaal 28 oktober: nieuwe coronamaatregelen, de Dag van de Jeugdbeweging en het KNAL! Festival in Leuven

Het Overlegcomité van de verschillende regeringen in ons land voerde nieuwe coronamaatregelen in die van start gingen op vrijdag 29 oktober. Onder andere een mondmaskerplicht in publieke binnenruimten is weer van kracht. Verder blikten we terug op de Dag van de Jeugdbeweging op 22 oktober en gingen we langs in Leuven op het KNAL! Festival.

In onze nieuwsuitzending van donderdag 28 oktober gaven onze 21bis-reporters een overzicht van de actuele gebeurtenissen van de afgelopen week. 21bis-reporter Marie Vandenberghe loodst je door het journaal. Bekijk onder onze video welke onderwerpen aan bod kwamen.

Welke onderwerpen kwamen aan bod?

  • Nieuwe coronamaatregelen van vrijdag 29 oktober
  • Onrust over het Johnson & Johnson-vaccin
  • De Dag van de Jeugdbeweging 2021
  • De 24-urenloop in Leuven
  • Mind Matters Week in Antwerpen
  • Feest van het boek in Antwerpen
  • KNAL! Festival in Leuven

Presentatie: Marie Vandenberghe, programmamedewerkers: Janis Loret, Wout De Smedt, Phoebe De Veylder, Jeroen Gielen, Aurelie van Herk, Ella De Brauwer, Aaliya Kabore, Emiel Schoepen, Marie Vandenberghe, Cas von Winckelmann, Emma Robberechts, Isa De Boeck, Kato Hulselmans en Soeteken Rousseau, Tekst: Jeroen Gielen
Foto: © Aurelie van Herk