22/12/2021

De avant-première van ‘Spiderman: No Way Home’ vond plaats in Kinepolis Brussel: “Dit is misschien wel de beste Spiderman ooit”

Op 14 december ging Spiderman: No way home in avant-première in Kinepolis Brussel. Het is al de derde Spidermanfilm met Tom Holland in de hoofdrol en misschien wel de meest geanticipeerde film. Ook bekend Vlaanderen wou dat niet missen. Zo waren onder meer Average Rob, Thibault Christiaensen en Sander Vandenhende aanwezig.

Dat het grote publiek lang heeft uitgekeken naar de nieuwe spidermanfilm is duidelijk. Hij oversteeg in Amerika dan ook al snel de verwachtingen. Bij het openingsweekend werd voorspeld dat de film ongeveer 150 miljoen euro zou opbrengen. Maar dat cijfer werd volledig weggeblazen, No way home bracht maar liefst 250 miljoen dollar op tijdens het eerste weekend. Dat is maar net minder dan de 257 miljoen dollar die Avengers: Endgame opbracht.Maar wat vonden de aanwezige bekende Vlamingen van de film? Werden de verwachtingen ingelost? Bekijk het in de reportage hieronder.

 

 

Reportage: Janis Loret en Emiel Schoepen, Tekst: Janis Loret
Foto: ©Emiel Schoepen