24/12/2021

De Warmste Week strijkt neer in Mechelen: ‘Met sociale media is het moeilijk om jezelf te zijn’

Nog tot vanavond warmt VRT Vlaanderen op met De Warmste Week. Radiozenders Studio Brussel en MNM maken samen DWW radio op de Haverwerf in Mechelen. Straks weten we hoeveel geld het heeft opgebracht, een genereus kerstcadeau voor 200 goede doelen. Zij zorgen elk op hun eigen manier ervoor dat iedereen kan zijn wie die is. ‘Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen’, dat is meteen het thema van dit jaar. Zo focussen de 21 jongerenambassadeurs op jongeren. Bekijk hieronder de reportage.

Deze reportage maakte deel uit van het weekjournaal op donderdag 23 december. Klik hier om de uitzending te bekijken.

Reportage: Julie Van Sande & Jeff Jacobs, tekst: Julie Van Sande
Foto: © Julie Van Sande