08/12/2021

Elke dag iets nieuws in Le Gare Maritime Food Market, de grootste voedselmarkt in Europa

Bedrijvencomplex Tour et Taxis in Brussel pakt uit met de grootste voedselmarkt in Europa. Le Gare Maritime Food Market biedt 10 verschillende eetervaringen aan met in het midden van de markt de Victoriabar. Laurien en Lennert namen hun beste Frans erbij en gingen eens kijken. 

 

Elke dag organiseert de voedselmarkt een nieuwe activiteit of evenement. Hun planning wordt dagelijks bijgewerkt op hun website. Meestal hoef je je niet eens in te schrijven waardoor je impulsief er naartoe kan gaan. Dat is waar het hele concept om draait. Het is de bedoeling om een open en vrije plek te bieden waar nieuwe talenten zichzelf kunnen laten zien. Van culinaire artiesten tot saxofoonspelers, voor iedereen is er een plek op de markt.

In onderstaand overzicht kan je zien welke eetervaringen er nu al zijn en wat er op de planning staat komende week.

Loading...

Loading…

 

Tekst: Lennert Jos Goos
Foto: © Lennert Jos Goos
Reportage: Lennert Jos Goos en Laurien Buelens