21/12/2021

MECHELEN – Radio Roem van Thomas More draait muziek voor De Warmste Week

Kunnen zijn wie je bent, dat is waarover het zal gaan tijdens de live-uitzending van Radio Roem op donderdag 23 december. Zestien presentatoren maken acht uur lang radio vanuit hun mobiele studio aan Campus De Vest van de hogeschool Thomas More in Mechelen. Daarnaast zijn er de hele dag lang acties ten voordele van De Warmste Week van Studio Brussel en MNM. Je kan allesΒ  volgen via exclusieve live-updatesΒ  op de website van Radio Roem.

Acties

Op donderdag 23 december kan je aan Campus De Vest in Mechelen:
– van 10 tot 18 uur de live-uitzending van Radio Roem bezoeken, de muziek kan je zelf
aanvragen. Je kan de uitzending volgen en liedjes aanvragen door hier te klikken.
– chicken nuggets kopen ten voordele van De Warmste Week.
– een concert volgen van de rockgroep Willson, Aarde aan Daan of artieste Lise Joostens.
– deelnemen aan veilingen, hierover vind je hieronder meer.

Daarnaast fietsen studenten Dennis Janssen, Illona Menjoie en Eline Goris maar liefst 100 km. Ze gaan van campus naar campus om de acties voor De Warmste Week in de kijker te zetten. Ondertussen maken studenten Marie Michaux en Lotte Sneyders een Strava-wandeling. Tijdens die trektocht beklimmen ze de Mechelse Sint-Romboutstoren en bezoeken ze circusschool CircolitoΒ die ook een actie voor De Warmste Week doet.

Veilingen

Gedurende de live-uitzending, worden er live verschillende zaken geveild. Zo kan je de kans kopen om docenten te bekogelen met slagroom. Je kan ook twee huiskamerconcerten te pakken krijgen, eentje van de band Willson of een van Lise Joostens. Ten slotte kan je ook bieden om Stubru-presentatrice en Thomas More-docente Roos Van Acker jouw voicemail te laten inspreken.

De uitzending van Radio Roem kun je volgen via volgende link.
Meer info vind je via het Facebook-evenement.

Tekst: Marie Vandenberghe
Foto: Β©Tinne De Saegher