23/12/2021

SOS feestdagen: last-minute cadeautips die je in de supermarkt kan vinden

De feestdagen staan voor de deur. Een tijd voor lekker eten, familie, vrienden, feestvieren en vooral.. veel cadeautjes! Iets wat soms wel eens vergeten kan worden. Daarom bieden wij jou 8 last-minute cadeautips die je in de supermarkt kan kopen. Zo vermijd je hopelijk teleurgestelde blikken aan de feesttafel.

 

  1. Bloemen

Het is misschien niet de eerste plaats waar je aan denkt om bloemen te kopen, maar in de meeste supermarkten kan je aan de kassa een assortiment boeketten terugvinden. Wanneer je die lelijke plastic verpakking wegdenkt vallen deze vaak best wel mee. Zeker voor de prijs die je betaalt.

 

  1. Wellness-pakket

In elke supermarkt vind je tegenwoordig een hele hoop selfcare producten terug. Enkele maskertjes, bodylotion, scrubs, handcrème. In no-time heb je een pakketje samengesteld waarmee je iemand goed kan verwennen.

 

  1. Parfum

In sommige kruidenierszaken vind je achter de kassa een assortiment parfums terug. Toegegeven, dit aanbod is vrij beperkt, maar je kan er meestal wel enkele grote merken tegenkomen. En het is vaak ook een pak goedkoper dan in de parfumwinkel.

 

  1. Ga op zoek naar favorieten

Wanneer je de persoon waarvoor je een cadeau zoekt een beetje kent, is het niet zo moeilijk om te weten wat deze graag eet. Een pakket met favoriete koekjes, snoepjes, wijn of bier dat volledig op deze persoon is afgesteld kan al snel een topcadeau worden. Persoonlijker kan bijna niet.

 

  1. Kaarsen en boeken

Iedereen die van kaarsen houdt, wordt graag verrast met een nieuwe geurkaars als geschenk. Ook is er in de supermarkt vaak een klein aanbod boeken. Een gezellige combinatie om iemand cadeau te doen, misschien met een lekker theetje erbij?

 

  1. Bureaupakket

Beginnen de examens bijna, of is jouw cadeau-persoon een echte workaholic? Dan is een pakketje met bureauartikelen misschien wel de oplossing voor jou. Schriftjes, pennen, post-It’s, paperclips,.. De gemiddelde student kan er geen genoeg van krijgen. Knoop er een mooie strik rond en klaar!

 

  1. Dingen waar je zelf geen geld aan wil geven

In de supermarkt vind je voorwerpen waarbij je op de eerste plaats niet echt zou denken dat het geschenken zijn. Maar toch biedt het mogelijkheden. Merkte je onlangs dat de keukenmessen van je vriend of vriendin aan vervanging toe zijn. Of droomt deze al jaren over een Sodastream. Geef dan een cadeau dat het leven net iets gemakkelijker maakt.

 

  1. Cadeaubonnen

Ja, cadeaubonnen zijn niet echt een origineel cadeau om te geven. Maar je kan er wel iets leuks van maken! Leg met enkele vrienden samen en maak een bonnenboekje met alle favoriete merken van diegene waarvoor je een cadeautje koopt. Je kan hierin ook leuke berichtjes en foto’s kleven, om het cadeau persoonlijker te maken.

 

Tekst: Fee Dubois
Foto’s: Mehrad Vosoughi via Unsplash