03/01/2022

KUNSTCAST – Lunace: ‘Voor de release van mijn album nam ik muziek maken nooit zo serieus’

In onze reeks Kunstcast brengen we portretjes van boeiende Belgische artiesten. In deze aflevering: Lunace, de artiestennaam van de 21-jarige Katrien Braet. Van topsport turnen naar een eigen plaat: de Antwerpse bracht net haar eerste album Illusion uit. Om dit te realiseren werkte ze samen met producer Andris Barabas. Het duo studeerde samen aan PXL Music in Hasselt en heeft een grote gemeenschappelijke passie: muziek. Lunace omschrijft haar muziek als alternatieve elektropop.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door lunace (@lunace__)

Benieuwd naar het verhaal achter Lunace? Beluister de podcast hieronder.

Tekst en podcast: Mies Wijns, muziek: Lunace via Spotify
Foto: © Liv De Coninck