Studente Kamie Decrem op familieboerderij
16/06/2022

Studente Kamie over leven op familieboerderij: ‘De koeien bepalen echt mijn leven’

Kamie Decrem (21) studeert Journalistiek aan Thomas More in Mechelen en is boerendochter in Bogaarden, een boerengat in de gemeente Pepingen. Een combinatie van twee verschillende levensstijlen: ‘Het boerenleven en de koeien bepalen echt mijn leven, maar dat vind ik niet erg. Voor mij is dat de normaalste zaak van het leven.’

In deze reportage met de titel Als koeien je leven bepalen praat studente Kamie Decrem over balanceren, hard werken en boerendochter zijn anno 2022. Bekijk de videoreportage hieronder en geniet van de rust, het groen en de loeiende koeien.

Tekst: Kayla Ceulemans, eindredactie: Seth Van der Slycken
Reportage: Kayla Ceulemans, camera en geluid: Kayla Ceulemans en Seth Van der Slycken
Foto: © Kayla Ceulemans