23/09/2022

Flo Windey (27) hekelt taboe rond Drugs in nieuw seizoen ‘faqda’

In vier reeksen van drie afleveringen staat Flo Windey stil bij relevante thema’s waar generatiegenoten mee bezig zijn en hekelt ze taboes. Het faqda-onderwerp van deze week? Drugs. Want in ons land wordt niet genoeg over drugs gesproken. 

De saus blijft ook in dit vijfde seizoen dezelfde: StuBru-presentatrice Flo Windey doorbreekt op haar eigen manier taboes en stelt die vragen die leeftijdsgenoten niet durven uitspreken. Waarom zijn drugs nog steeds zo moeilijk bespreekbaar, kennen we wel goed het juiste gebruik en wat kan er rond beleid het best veranderen in ons land? Het zijn allemaal vragen waar Flo Windey een antwoord op zoekt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VRT MAX (@vrtmax_be)

Met deze bedenkingen trekt Flo in de eerste reeks de straat op, zoekt ze uit hoe politici tegenover legalisering staan en gaat ze in gesprek met Emma Wortelboer van het Nederlandse onderzoeksprogramma Spuiten & Slikken.

Je kunt het nieuwe seizoen volgen via VRT MAX

Tekst: Georges Vermast, eindredactie: Stijn De Belder

Foto: © Studio Brussel