29/09/2022

Turbulent studentenleven in nieuwe serie ‘2dezit’ op Streamz

Productiehuis Sputnik Media, maker van jongerenserie wtFock, lanceert op donderdag 29 september een nieuwe serie. Hierin zie je het turbulente studentenleven op kot en op school. De serie heet 2dezit en kan je bekijken op de Vlaamse videostreamingdienst Streamz.

De serie 2dezit gaat over Lotte die samen met haar vriend Lucas verhuist naar een studentenkot. Ze beginnen beiden aan hun eerste jaar universiteit. Zowel Lotte als Lucas duiken meteen het studentenleven in, wat voor spanningen zorgt. De vraag is of hun relatie de verschillende feestjes en wilde avonturen met hun kotgenoten zal overleven of niet.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nathan Bouts (@nathanbouts)

 

Actrice Ninalotte Roose (19), te zien de film Bittersweet Sixteen, speelt de rol van Lotte. Acteur Nathan Bouts (24), bekend van de serie wtFock, neemt de rol van Lucas voor zijn rekening. Op 29 september kan je twee afleveringen van de serie bekijken en elke week komt er een nieuwe bij.

 

2dezit is vanaf vandaag te zien op Streamz

 

Tekst: Femke De Kerpel, eindredactie: Stijn De Belder
Foto: © Streamz