Featured image
29/09/2022

Weekjournaal 29 september: Brussel Brost, Sanda Dia als muurschildering en heropening KMSKA

Deze week startten ook de universiteitsstudenten hun academiejaar. Dat vierden ze onder andere tijdens de Student Lift Off in Mechelen en Brussel Brost. Onze 21bis-reporters trokken ook naar Leuven, daar werd Sanda Dia vereeuwigd in een muurschildering. En in Antwerpen bezochten we het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten (KMSKA) dat na elf jaar weer opende.

Dat en meer nieuws ontdek je hieronder in ons weekjournaal:

Deze onderwerpen komen aan bod:

Presentatie: Joana Rebelo
Programmamedewerkers: Seth Van der Slycken, Margot Van Dale, Merel Vernaeve, Friedel Ovaere, Ine Bueken, Kayla Ceulemans, Yordi Dietens, Emma De Clercq, Annelien Poppe, Mila Franck, Moana Martinho Hortas en Emma Wenes
Tekst: Merel Vernaeve
Foto: © Mila Franck