21/10/2022

Netwerkevent Switch to Space verwelkomt jong talent in de ruimtevaartsector: ‘We willen de passie opnieuw aanwakkeren’

Switch to Space, het grootste netwerkevent in de Belgische ruimtevaartsector, kwam voor een derde keer naar het Egmontpaleis in Brussel. Het evenement, dat plaatsvindt tijdens de Belgian Space Week, wil studenten en young potentials laten kennismaken met de ruimtevaartsector. Het evenement organiseert verschillende activiteiten om hen in contact te brengen met toekomstige werkgevers en grote Belgische namen binnen de sector. ‘Ons doel is om de passie bij jonge mensen aan te wakkeren om te kiezen voor een carrière in de ruimtevaartsector’, zegt Koen Puimège, managing director bij Antwerp Space.

Bekijk hieronder de reportage over het evenement.

Tekst: Mila Franck, eindredactie: Kayla Ceulemans
Reportage: Mila Franck, camera en geluid: Kayla Ceulemans