23/10/2022

Online Makers: ‘Het is leuk om de komende generatie te inspireren en tips te geven voor als ze in het werkveld terechtkomt’

Online Makers kwam voor de tweede editie naar Transit M in Mechelen. Het evenement vond plaats op zaterdag 15 oktober 2022. Jongeren konden er luisteren naar inspirerende talks van ervaren content creators.

Content creators Bavo Mortier van Sporza, Mohamed Ouaamari van VTM Go, Arnaud Neyt van Studio 100 en Shauni Van Impe van Qmusic tekenden present. Zij wilden jongeren inspireren en tips geven aan het toekomstige werkveld. De organisatie achter Online Makers is Project Wolf, een Mechelse groep vrijwilligers van 16 tot 25 jaar met een passie voor content en sociale media.

Bekijk hieronder de reportage over Online Makers.

Meer informatie over Online Makers en komende edities vind je terug op Instagram  en op UitinVlaanderen.

Reportage, camera en geluid: Ine Bueken                                                                                                                          Foto: © Ine Bueken