Presentator Yordi Dietens
29/10/2022

Weekjournaal 27 oktober: seksueel geweld aan KU Leuven, Klimaatmars en Museum Night Fever in Brussel

De rechtbank veroordeelde de prof van de KU Leuven die in 2016 een studente verkrachtte. Deze zaak heropende het gesprek over seksueel geweld. Daarnaast was het druk in Brussel, want er werd geprotesteerd voor het klimaat, 34 Brusselse musea bleven ‘s nachts open voor museumnacht en een tentoonstelling in het Stripmuseum viert de twintigste verjaardag van Mangafiguur Naruto.

Bekijk hieronder het laatste 21bis weekjournaal voor de welverdiende Herfstvakantie.

Deze onderwerpen komen deze week aan bod:

Heb je na deze uitzending nood aan een gesprek of hulp? Dan kan je terecht bij het JAC, Awel of bij Stop Geweld.

Presentatie: Yordi Dietens
Programmamedewerkers: Seth Van der Slycken, Kayla Ceulemans, Friedel Ovaere, Annelien Poppe, Emma Wenes, Emma Declercq, Yordi Dietens, Merel Vernaeve, Mila Franck, Joana Rebelo, Moana Martinho Hortas en Ine Bueken
Tekst: Kayla Ceulemans
Foto: © Emma Wenes