20/12/2022

Podcast De Parlevink: Kayleemoonkitty vertelt over Regi Academy, modellenwerk en Tiktok

Kaylee Stroobants (21), beter bekend als Kayleemoonkitty, heeft 200.000 volgers op Tiktok, bracht recent de single Broken Love uit, is al sinds kleins af aan model en deed ook mee aan de Regi Academy dit jaar.

Maar hoe beleefde Kaylee de Regi Academy nu echt? Hoe is ze ooit aan die 200.000 volgers op Tiktok geraakt en welke verdere plannen heeft ze? Antwoorden op deze vragen krijg je hier in de podcastaflevering van De Parlevink.

In de podcast De Parlevink van Charlotte Van Meensel komen twee getalenteerde jongvolwassenen aan bod om te spreken over hun traject op carrièrevlak. Wat hebben ze allemaal al bereikt en wat zijn hun toekomstplannen?

Beluister hier de podcastaflevering van De Parlevink met Kaylee:

 

Interview: Charlotte Van Meensel
Foto: ©Kaylee Stroobants