23/12/2022

Podcast De Parlevink: Marie Van Uytvanck vertelt meer over Kids With Buns, uitdepodkast en haar ADHD

Marie Van Uytvanck is zangeres van de band Kids With Buns, bracht de podcast uitdepodkast uit waarin ze spreekt over haar coming-out en wordt bij onze podcast De Parlevink ondergedompeld in een gay-challenge, maar hoe heeft ze die volbracht?

Hoe is de dot de signatuur geworden van de band Kids With Buns? Hoe beleefde Marie haar coming-out en haar release van uitdepodkast? Waar houdt Marie zich nu mee bezig? De antwoorden op deze vragen kom je te weten in de podcast De Parlevink.

In de podcast De Parlevink van Charlotte Van Meensel komen twee getalenteerde jongvolwassenen aan bod om te spreken over hun traject op carrièrevlak. Wat hebben ze allemaal al bereikt en wat zijn hun toekomstplannen?

Beluister hier de podcastaflevering met Marie:

Podcast:
Interview: Charlotte Van Meensel
Foto: © Lars Crommelinck