16/05/2023

PODCAST – ‘Werkt als een dekentje voor je ziel’: brengt podcast de toekomst van radio in gevaar?

Onze 21bis-reporter Jules Weyts heeft nu ondertussen al een tijdje z’n eigen podcast. Net zoals vele anderen vandaag de dag (wat dan ook nog eens de titel is van die podcast). Het lijkt nog nooit zo eenvoudig geweest om er zelf een te maken. Maar stel je voor dat deze hype de populariteit van radio doet kelderenWat moet hij dan doen? Hij als toekomstig radiomaker?

En daarom een podcast over podcasts en of ze een gevaar zijn voor de radiowereld. Samen met Raf Van Brussel, doorwinterd radiomaker op Joe gaat Jules op zoek naar de verschillen tussen deze twee en of ze in de toekomst hand in hand samengaan of elkaar toch tegenwerken.

Benieuwd? Beluister ‘m dan hier:

 

Tekst: Jules Weyts
Podcast: © Jules Weyts
Foto: © Jules Weyts