29/09/2023

Jorja Smith brengt vijf jaar na debuutalbum nieuwe plaat uit

De Engelse singer-songwriter Jorja Smith heeft 29 september haar langverwachte studioalbum Falling or Flying uitgebracht. Dit album kwam er vijf jaar na haar debuutalbum Lost & Found dat zelfs nu nog een enorm succes kent. Mei eerder dit jaar bracht ze de single Little Things uit waarmee ze deze nieuwe plaat aankondigde.

Jorja Smith is een bekende Engelse singer-songwriter die je misschien wel kent van haar bekende nummers zoals Blue Lights en On My Mind. Wil jij graag meer weten over Jorja Smith en haar nieuwe album? Beluister dan hier de reportage.

Falling or Flying is vanaf vandaag te beluisteren op alle streamingsdiensten.

Tekst: Noor Putteneers
Foto bovenaan:Anton Mak (CC BY 2.0 DEED)
Reportage: Floris Bosteels