16/10/2023

Waterloo Historical Film Festival: ‘Vier straffe dagen’ voor de juryleden

Vorige week vond het Waterloo Historical Film Festival (WaHFF) plaats, van 12 tot en met 15 oktober. In onze radio-uitzending van 16 oktober van Mee op Maandag vertellen 21bis-reporters, Lenne Schoenmakers, Noor Putteneers en Julie van Vooren hoe zij de sluitingsceremonie van het filmfestival hebben beleefd.

Tijdens het WaHFF waren er verschillende internationale films te zien die zich focusten op gebeurtenissen uit het verleden. Onze 21bis reporters waren aanwezig op de sluitingsceremonie waar verschillende prijzen werden uitgedeeld. In de uitzending vertelden ze welke documentaire en films in de prijzen vielen en deelden ze leuke anekdotes uit hun interviews met de Franstalige juryleden.

Luister hier naar het fragment van Mee op maandag:

Audio: Julie van Vooren, Lenne Schoenmakers en Noor Putteneers
Foto: © Noor Putteneers
Tekst: Julie van Vooren