14/12/2023

LIVE BLOG – Merrython, de warmste dag van het jaar/the warmest day of the year

(English version below)
Onze 21bis-reporters zijn de hele dag in de weer voor de Merrython, het warme event op de campus van de Thomas More Mediaschool in Mechelen. De studenten van het Merrython-team zamelen geld in voor de Warmste Week, een hele week vol acties voor het goede doel. Dit jaar zet de Warmste week zich in voor iedereen die het verdient om op te groeien zonder zorgen en daar een extra duwtje voor nodig heeft. Luister naar onze live-radioprogramma’s en bekijk de live-verslaggeving hieronder. 

Our 21bis team will report all day for the Merrython, the warm event on the Thomas More Media School campus in Mechelen. The students of the Merrython team are raising money for the Warmest Week, a whole week of actions for a good cause. This year, the Warmest Week is dedicated to everyone who deserves to grow up without worries and needs an extra push. Listen to our live radio programs and watch the live coverage below.