18/12/2023,

PODCAST – DreamZ: Durven Dromen (Aflevering 1)

Jammer genoeg worden jongeren vaak geconfronteerd met negatieve uitspraken op school. “Het gaat je niet lukken”, is zo’n uitspraak die iedereen wel al eens heeft gehoord. Maar iedereen moet het recht krijgen om te kunnen dromen, en dat is exact wat Batu van plan is. Batu Yalcin is 17 jaar oud en heeft het niet altijd makkelijk gehad op school, maar hij gaat volgend jaar zijn droom najagen en geschiedenis schrijven!
DreamZ is een samenwerking tussen Thomas More en JEZ!.

Bekijk en beluister de podcast hieronder:

Tekst: Sara Lammens
Presentatie: Litsa Boesmans en Ruben Bartholomeeusen
Beeld: Gilles Buytaert
Medewerkers: Julie van Vooren, Litsa Boesmans, Sara Lammens, Jasper Van Baekel, Ruben Bartholomeeusen, Tina Baeten en Gilles Buytaert