18/12/2023,

PODCAST – DreamZ: Durven Dromen (Aflevering 2)

Jammer genoeg worden jongeren vaak geconfronteerd met negatieve uitspraken op school. “Het gaat je niet lukken”, is zo’n uitspraak die iedereen wel al eens heeft gehoord. Maar iedereen moet het recht krijgen om te kunnen dromen, en dat is exact wat Thibeau van plan is. Thibeau Bastien is 27 jaar oud, atleet-ambassadeur bij Special Olympics en Junior Researcher aan de Antwerp Management School. Samen met zijn begeleider Anouk probeert Thibeau het pad naar succes voor anderen met een beperking te verlichten.
DreamZ is een samenwerking tussen Thomas More en JEZ!.

Bekijk en beluister de podcast hieronder:

Tekst: Sara Lammens
Presentatie: Julie van Vooren en Jasper Van Baekel
Beeld: Sara Lammens
Medewerkers: Julie van Vooren, Litsa Boesmans, Sara Lammens, Jasper Van Baekel, Ruben Bartholomeeusen, Tina Baeten en Gilles Buytaert