18/12/2023,

PODCAST – DreamZ: Durven Dromen (Aflevering 3)

Jammer genoeg worden jongeren vaak geconfronteerd met negatieve uitspraken op school. “Het gaat niet lukken”, is zo’n uitspraak die iedereen wel al eens gehoord heeft. Maar iedereen moet het recht krijgen om te kunnen dromen en dat is exact wat Chloé van plan is. Steeds vaker krijgen jongeren te maken met het begrip schoolmoeheid. Dat was ook zo voor Chloé Kegels, die 23 jaar is. Ze ging naar de examencommissie en daarna volgde ze volwassenenonderwijs. Vandaag is ze student journalistiek aan de hogeschool.
DreamZ is een samenwerking tussen Thomas More en JEZ!.

Bekijk en beluister de podcast hieronder:

Tekst: Sara Lammens
Presentatie: Litsa Boesmans en Tina Baeten
Beeld: Gilles Buytaert en Sara Lammens
Medewerkers: Julie van Vooren, Litsa Boesmans, Sara Lammens, Jasper Van Baekel, Ruben Bartholomeeusen, Tina Baeten en Gilles Buytaert