21/12/2023

PODCAST – NIEUWE KLANKEN: ‘Ik vind het wel kicken om onsterfelijk te zijn en liedjes te schrijven zoals Luc De Vos’

Jonas Van Langendonck (24), beter bekend als Jokke, is een Belgische kleinkunstmuzikant uit Leuven. Hij startte met muziek maken toen hij 17 jaar oud was en zeven jaar later durft hij nog steeds te zeggen dat hij leeft voor muziek. Het laatste nummer dat hij uitbracht was Morsecode, een liefdesverhaal over de angst om iets los te laten. 

In de podcast ‘Nieuwe Klanken’ praat 21bis-reporter Noor Putteneers met jonge, beginnende artiesten over hun carrière. In deze eerste aflevering hoor je het verhaal van de Leuvense kleinkunstartiest Jonas Van Langendonck. Hij praat over zijn jeugd, zijn manager Ariël Hauspie, de Nieuwe Lichting van Studio Brussel, onzekerheid en jezelf vinden.

©Pieter Slembrouck

Wil jij meer weten over Jokke? Beluister de podcast hieronder.

Foto bovenaan: ©Viktor Nevelsteen

Tekst: Noor Putteneers