28/12/2023

Vrijwilliger Ingrid Bastanie van sociaal restaurant en kruidenier ‘t Hofke in Lier praat over de waarde van vrijwilligerswerk

‘t Hofke in Lier is een sociaal restaurant en kruidenier van Mivas vzw, dat bestaat uit een bijna volledig team van vrijwilligers. Eén van hun, is de geboren Lierenaar Ingrid Bastanie. Ze draait van iedereen al het langste mee bij ‘t Hofke. Voor Ingrid is deze plek veel meer dan alleen maar een sociaal restaurant en kruidenier. ‘Hier komen mensen samen die het financieel wat moeilijker hebben. Ze kunnen hierover met ons praten, zodat ze niet het gevoel hebben dat ze er alleen voor staan’, vertelt Ingrid in de reportage.

Bekijk hier de reportage over Ingrid als vrijwilliger van ‘t Hofke in Lier.

Reportage: Thijmen van Veen, camera en geluid: Thijmen van Veen en Thomas van den Bergh
Foto: © Thijmen van Veen