‘De key tot succes in ondernemerschap en het leven is bouncebackibility’, legt Bart Buyse uit.
12/05/2024

Drie aha-momenten van ondernemer Bart Buyse: ‘Wat er ook gebeurt, ik zal er meteen het positieve uithalen’

Bart Buyse, CEO van de Belgische koffieketen Izy Coffee, biedt een kijkje in zijn leven als ondernemer. Drie aha-momenten in zijn vorige carrière bij luchtvaartmaatschappij Lufthansa brachten hem tot het idee om een eigen zaak op te starten. 21bis-redacteurs Antje Eulaers en Jolien Dewaele vroegen hem in de studio voor een interessant gesprek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IzyCoffee (@izy_coffee)

Na een wereldreis beslist Bart Buyse om samen met zijn vrouw en soulmate Larisa Buyse een koffiebusiness op te starten. Izy Coffee startte als kleine start-up onder de brug van Izegem, vandaag is het de grootste koffieketen van België. ‘De key tot succes in ondernemerschap en het leven is bouncebackability’, legt Bart Buyse uit. Volgens hem zijn moeilijke momenten die waaruit je veel ervaring en wijsheid kunt uithalen. ‘Ik leer van alles te genieten, door mijn positiviteit slaag ik er in om een tegenslag in twee seconden om te draaien in iets positiefs’.

BELUISTER HET DIEPTE-INTERVIEW MET BART BUYSE HIER:

 

Podcast: Antje Eulaers en Jolien Dewaele
Tekst: Jolien Dewaele
Foto : © Jolien Dewaele