17/05/2024

Festival Gladiolen start vandaag: ‘De tickets vlogen de deur uit’

Het festival Gladiolen gaat vanaf 17 mei van start in Olen. Uitzonderlijk aan dit festival is dat het volledig werkt op vrijwilligers. Jaarlijks verwachten ze zo’n 20 000 festivalgangers. Dit jaar waren de tickets rap uitverkocht. ‘Dat komt misschien door onze democratische prijzen’, legt Kristof Geens medeorganisator van Gladiolen uit. ‘We blijven ervoor zorgen dat onze tickets niet te duur worden en dat iedereen kan blijven komen.’ Kristof Geens verduidelijkt aan onze radiopresentatrice Joke Van Den Broeck hoe het festival in zijn werk gaat.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gladiolen (@gladiolen)

BELUISTER HET RADIOFRAGMENT HIER:

 

Tekst: Jolien Dewaele
Audio: Joke Van Den Broeck
Foto: Ann Wuyts via Flickr