Er was veel sfeer op de vorige editie van Maanrock.
25/05/2024

Festival Maanrock in Mechelen dit jaar met ‘secret stage’

Eind augustus vindt de 28ste editie van Maanrock plaats. Het jaarlijkse Mechelse festival is het grootste gratis festival in België. ‘Het is de laatste jaren echt geëvolueerd naar een ontdekking doorheen de stad’, legt Kristof Calvo, voorzitter van Mechelen Feest, uit.

Het hoofdpodium bevindt zich op de Grote Markt en de zijpodia op de Botermarkt en de IJzerenleen. Dit jaar zou er nog een secret stage bijkomen, verklapt Kristof Calvo aan onze radiopresentatrice Joke Van Den Broeck. Benieuwd naar wat die precies inhoudt?

LUISTER: RADIOFRAGMENT MET  KRISTOF CALVO, VOORZITTER MECHELEN FEEST: 

 

Radiofragment: Joke Van Den Broeck
Tekst: Jolien Dewaele
Foto: © Mechelen Feest – Aikon Productions