In de podcast 'Over-winnaars' luisteren 21bis-redacteurs Femke Verbruggen en Joke Van Den Broeck naar verhalen waar passie, doorzettingsvermogen en glorie samenkomen. In aflevering 1 hoor je Lisa Vaelen, turnster bij het Belgische vrouwenteam.
24/05/2024

PODCAST – ‘OVER-WINNAARS’ met topturnster Lisa Vaelen: ‘Dat ik niet kon deelnemen aan het WK in Antwerpen deed pijn in mijn hart’

Verhalen van en over winnaars in de sport, dat is waar Femke Verbruggen en Joke Van Den Broeck het in de podcast ‘Over-winnaars’ over hebben. We luisteren naar verhalen waar passie, doorzettingsvermogen en glorie samenkomen. In aflevering 1 hoor je Lisa Vaelen, turnster bij het Belgische vrouwenteam.

De carrière van Lisa Vaelen lijkt na de Olympische Spelen van 2021 vertrokken, maar door klierkoorts valt ze maandenlang uit en komt ze in een moeilijke periode terecht. Daarbovenop worden haar trainers, Marjorie Heuls en Yves Kieffer, een paar maanden voor de Olympische Spelen ontslagen.

Doet Vaelen mee aan de Olympische Spelen in Parijs? Dit en nog meer vragen hoor je in onderstaande podcast.

LUISTER: PODCAST ‘OVER-WINNAARS’ MET TOPTURNSTER LISA VAELEN

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vaelen (@lisavaelen)

Reportage: Femke Verbruggen en Joke Van Den Broeck
Tekst: Femke Verbruggen
Foto: © Filippo Tomasi