27/05/2024

Te gast bij 21bis-tv: strafpleiter Sanne De Clerck, vakbondsafgevaardigde ACOD Robby De Kaey en dichter Pauline Gils

In onze laatste uitzending 21bis-tv van het academiejaar ’23-’24 spreken we strafpleiter Sanne De Clerck over de vijfde verjaardag van Punt vzw, opgericht na de moord op Julie Van Espen. Vakbondsafgevaardigde ACOD Robby De Kaey blikt terug op de wekenlange stakingen in de gevangenissen. Dichter Pauline Gils sluit af met twee zelfgeschreven gedichten en ligt zo een tipje van de sluier van haar nieuwe dichtbundel. 

 

Presentatie: Maud Reekmans
Programmamedewerkers: Pieter Keppens, Brent Van de Kerckhof, Soraya Ech Chentouf, Terence Wong, Evert Janssen, An-Laurien Hofman, Tanoë Decoster Aerts, Arne Maes, Amber Van Cappellen, Sarah Van Hecke, Dylan Wagemans, Fayrouz Abougarad en Rein Arnauts.
Foto: © Fayrouz Abougarad