08/11/2019

21bis klust: oei, het licht valt uit!

In 2017 verscheen een artikel in de Standaard dat jongeren niet meer kunnen klussen. Tijd om onszelf te bewijzen! Want wie het nest verlaat, moet met eigen vleugels vliegen. Deze week: hoe zet ik mijn zekering weer aan na een stroompanne?

Valt plots het licht uit of werken je elektrische toestellen niet meer? Dan heb je te maken met een stroompanne. Geen paniek, dit los je gemakkelijk zelf op. Blijft het probleem zelfs na het bekijken van deze video? Pas dan is het tijd om een vakman in te schakelen. Maar probeer het eerst zelf, succes!

Tekst, foto en video: ©Jorien Deridder

Verlaat je het nest? Ciao hotel mama biedt jou een houvast. Van werk zoeken tot kleine klusjes in huis. In deze rubriek lees je artikels die jou klaarstomen om op eigen benen te staan. Ciao hotel mama to the rescue!

lees ook: 21bis klust: help, mijn radiator borrelt!