07/12/2019

21bis doet het zelf: een sneeuwman maken

Nu Sinterklaas opnieuw naar Spanje is vertrokken, is het eindelijk sociaal aanvaard om je kerstdecoratie uit de kast te halen.  In deze video laat 21bis reporter Chloë jou zien hoe je zelf een sneeuwman maakt.

Om deze schattige sneeuwmannetjes te maken heb je een paar dingen nodig:

  • een witte sok
  • (proper) kattenbakvulling
  • 2 knopen
  • 2 zwarte parels en 1  oranje
  • wit touw
  • een klein stukje wol
  • een stukje stof of een lint
  • 2 elastieken
  • lijm (eventueel)

Je hebt 20 minuten nodig om een sneeuwman te maken.  Varieer gerust met de lengte en breedte van je sneeuwman. Indien je er meerder maakt, is het leuk als je verschillende kleuren gebruikt voor de sjaal, de pompon en de knoopjes.

Lees ook: 21bis doet het zelf: maak je eigen muts

Tekst, foto’s en filmpje: © Chloë De Greef

Verlaat je het nest? Ciao hotel mama biedt jou een houvast. Van werk zoeken tot kleine klusjes in huis. In deze rubriek lees je artikels die jou klaarstomen om op eigen benen te staan. Ciao hotel mama to the rescue!