22/10/2020

Weekjournaal 22 oktober: nieuwe coronamaatregelen in Mechelen en plasmadonoren gezocht

Wat vinden studenten van de nieuwe coronamaatregelen? Waarom is een plasmaweek nodig? In ons weekjournaal van donderdag 22 oktober blikken onze 21bis-reporters op de afgelopen week en kijken ze vooruit naar de volgende. 21bis-presentator Faber Verbist zet ze voor jou netjes op een rij. Bekijk onder onze video welke onderwerpen de revue passeren.

Video Thumbnail
Weekjournaal 22 oktober: nieuwe coronamaatregelen in Mechelen en plasmadonoren gezocht
Weekjournaal 22 oktober: nieuwe coronamaatregelen in Mechelen en plasmadonoren gezocht - iframe Video

 

Reportage: Coralie Verplancke, Kimberly Sinnaeve, Fien Engelen, Brend Kempenaers, Elien Dillen, Maxine Basstanie, Lies Verburgh, Sarah Moens, Faber Verbist, Liana Craen, Wout Van Roy en Niel Van Essche, camera: Lies Verburgh, geluid: Elien Dillen, foto: © Faber Verbist