26/10/2020

Trouwe supporter van Mathieu van der Poel: ‘Ronde van Vlaanderen op televisie? Qua beleving nooit te vergelijken’

Luc en zijn gezin zijn trouwe supporters van Mathieu van der Poel, de bekende Nederlandse wielrenner en veldrijder die geboren is in België. Door corona konden ze hem het afgelopen wielerseizoen geen enkele keer aan de zijlijn aanmoedigen en dat vinden ze natuurlijk jammer.

Luc rijdt in zijn vrije tijd zelf met een mountainbike en daarnaast gaat hij op zondag met zijn gezin altijd supporteren voor Mathieu van der Poel. Althans, dat deed hij voor de coronapandemie. Niet alleen sporters, maar ook de supporters ondervinden de gevolgen van het virus. De Ronde van Vlaanderen zorgt elk jaar voor een hoop sensatie en ambiance, wat dit jaar vanuit je eigen zetel moest. Luc luchtte zijn hart hierover in het kader van de overwinning van zijn held Mathieu.

Beluister hier de reportage:

Reportage: Lotte De Clerck, foto: © Luc Permentier