10/12/2020

Cultuurjournaal donderdag 10 december: we voelen de kerstsfeer al

De feestdagen komen dichter. Er branden lichtjes in Brussel en Gent en ook de nieuwe film De familie Claus brengt ons kerstsfeer. In ons cultuurjournaal van donderdag 10 december blikken onze 21bis-reporters terug op de afgelopen week en kijken ze vooruit naar de volgende. 21bis-presentator Anke De Vries zet het cultureel nieuws voor jou netjes op een rij. Bekijk onder onze video welke onderwerpen de revue passeren.

Cultuurjournaal donderdag 10 december: we voelen de kerstsfeer al
Cultuurjournaal donderdag 10 december: we voelen de kerstsfeer al
  • Brussels By Lights
  • Herwerkte versies van het Lam Gods in Gent
  • De nieuwe kerstfilm De familie Claus
  • Allereerste tentoonstelling van Roy Lichtenstein in het BAM

 

Reportage: Liana Craen, Yara van Robbroeck, Manon Van Caenegem, Anke De Vries, Sarah Moens, Fien Engelen, Brend Kempenaers en Faber Verbist, camera: Sarah Moens, geluid: Fien Engelen, foto: © Anke De Vries