02/12/2020

Trix Antwerpen organiseert ‘We Should Talk’ voor jongeren uit de muziekindustrie

Concertzalen zijn en blijven nog dicht. Dat valt velen van ons zwaar en daar wil zaal Trix in Antwerpen bij helpen. Zij organiseren ‘We Should Talk’ waarbij ze psychologische hulp toegankelijk maken aan een verlaagd tarief voor jongeren uit de muziekindustrie. Voor dit initiatief werken ze samen met drie therapeuten die zelf ervaring hebben in de muziekwereld.

Eén van die therapeuten is Eef Lommelen. Ze werkt mee aan het initiatief omdat ze beseft hoe moeilijk het vaak nog is om effectief met iemand te gaan praten. Er is voor velen nog een drempel wanneer het aankomt op hulp vragen. “Er wordt heel veel ingezet op taboes doorbreken, maar toch merk ik dat als het om hulpverlening gaat dat nog niet het geval is,” liet Eef weten. Beluister hieronder het volledige gesprek.

Zit je zelf met iets of nood aan een gesprek? Trix Antwerpen biedt nog tot het einde van het jaar sessies met één van de drie therapeuten aan voor 20 euro. Je leest meer over de therapeuten en het initiatief op de website van Trix.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Trix (@trix_online)

Tekst en audio: Sam Bedert, illustratie: Sadrie Alves