18/12/2020

Weekjournaal 17 december: heropstart rijscholen en opening spoorbypass in Mechelen

Als jongere een nieuwe onderneming opstarten in het midden van een pandemie? Of op een coronavrije manier een wandeling maken voor de Warmste Week? Het kan allemaal. In ons weekjournaal van donderdag 17 december blikken onze 21bis-reporters terug op de afgelopen week. 21bis-presentator Amber Vanneck zet ze voor jou netjes op een rij. Bekijk onder onze video welke onderwerpen de revue passeren.

Weekjournaal 17 december: heropstart rijscholen en opening spoorbypass in Mechelen
Weekjournaal 17 december: heropstart rijscholen en opening spoorbypass in Mechelen

 

Reportage: Jasmien Geivers, Amber Vanneck, Robbe Van der Vloet, Simon Dupont, Eveline Santermans, Stephanie Symens, Fleur Van Belle, Jolien Delval, camera: Robbe Van der Vloet, geluid: Thomas Vangrunderbeek, foto: © Amber Vanneck