16/01/2021

There’s No Limit extra: twee angsthazen in een griezelhuis

Tijdens de eerste live-uitzending zochten onze reporters hun eigen grenzen op. Matti en Simon houden helemaal niet van griezelen. Op een donkere en kille avond betreden ze de verlaten woning van Pablo Bustamanto. Loopt dat goed af? Je ontdekt het hier.

 

Wie is Pablo Bustamanto en wat is hem overkomen?

Matti en Simon zetten de angst van zich af en besluiten het huis te betreden

 

Niet alleen Matti en Simon werden op de proef gesteld. Sebastiaan werd kleuterleider voor een dag en Sarah liet zich opsluiten in een speleobox. Hun avontuur kan je hier nog eens (her)bekijken.

 

Programmamedewerkers: Sebastiaan Brems, Simon Dupont, Brend Kempenaers, Eveline Santermans, Stien Schoofs, Kimberly Sinnaeve, Sarah Stuer, Stephanie Symens en Matti Van Vaerenbergh, voice-over: Lotte De Clerck