11/05/2021,

21bis-tv: de toekomst van ruimtevaart met Nancy Vermeulen, een man die meewerkt aan hollywoodproducties en de kranck-rock band L’itch

21bis-tv: wil je weten of je binnenkort een reisje naar de ruimte kan maken of ontdek je liever waar grote filmproducties al die oorlogsmaterialen vandaan halen? Kijk dan zeker naar ons programma van 10 mei. 21bis-presentator Lennert Van Caster heeft het met ruimte-ambassadeur Nancy Vermeulen over de toekomst van ruimtevaart, met Peter De Brabander (rechts in beeld) over het verzamelen van oorlogsmateriaal en de kranck-rock band l’itch trekt alle registers open.

Wat komt er allemaal aan bod?

  • Nancy Vermeulen heeft het over de astronautenselectie van ESA (European Space Agency) en de toekomst van de ruimtevaart.
  • Museumtip! In het riolenmuseum te Brussel kom je te weten hoeveel microplastics je elke week eet.
  • Peter De Brabander levert oorlogsmateriaal aan grote films en series.
  • Heb je honger? Probeer dan de vegetarische Tikka Masala van Mirre?

 

Presentatie: Lennert Van Caster
Programmamedewerkers: Marijs Biebuyck, Elias Gijbels, Indy Huttener, Brent Jacobs, Lieselot Lambinet, Jarne Thoelen, Lukas Van Aken, Lennert Van Caster, Charlotte Van Den Eede, Aurelie van Herk, Wout Van Springel & Marie Vandenberghe
Foto’s: © Lieselot Lambinet& Indy Huttener