06/10/2022

Weekjournaal 6 oktober: Alexander De Croo bezoekt UGent, Dag van de leraar en GameForce terug na drie jaar

Professor Politieke Wetenschappen Carl Devos aan de UGent nodigde onze premier Alexander De Croo (Open Vld) uit voor het jaarlijkse openingscollege. Naar aanleiding van de Dag van de Leraar gingen onze 21bis-reporters naar de Artesis Plantijn Hogeschool om te zien wat zij doen tegen het lerarentekort. We waren ook in Brussels Expo voor de gamingbeurs GameForce die na drie jaar terug was.

Bekijk de volledige reportages en meer nieuws hieronder.

Deze onderwerpen komen aan bod:

Presentatie: Annelien Poppe
Programmamedewerkers: Seth Van der Slycken, Margot Van Dale, Merel Vernaeve, Friedel Ovaere, Ine Bueken, Kayla Ceulemans, Yordi Dietens, Emma De Clercq, Annelien Poppe, Mila Franck, Moana Martinho Hortas en Emma Wenes
Tekst: Moana Martinho Hortas
Foto: © Joana Rebelo