21/01/2023

YOUNG POTENTIALS: Antwerpse tattoo-artieste en kunstenares Laura Nierinck

Welke jonge artiesten, atleten of ondernemers staan op het punt om door te breken? Wie wordt de nieuwe Nafi Thiam, Veerle Baetens, Sergio Herman of Marc Coucke? Onze 21bis-reporters gingen op zoek naar jong aanstormend talent. Reporter Kayla trekt naar en door Antwerpen met Laura Nierinck (24), die platformen wil aanbieden aan jonge kunstenaars, zoals zichzelf. Met haar eigen tattoozaak, coworkingspace en expositieruimte eist ze als queer artist langzaam maar zeker haar plaats op in de Antwerpse kunst- en tattoowereld.

Bekijk hieronder de reportage LAURA NIERINCK: Een leven vol kunst.

Opmerking: deze reportage bevat naalden.

Reportage: Kayla Ceulemans; camera en geluid: Kayla Ceulemans en Mila Franck
Tekst: Kayla Ceulemans
Foto: ©Kayla Ceulemans