20/10/2021

Weekjournaal 14 oktober: klimaatmars ‘Back To The Climate’, de jaarlijkse 10 miles in Antwerpen en de start van Film Fest Gent

Benieuwd hoe de eerste grote klimaatmars ‘Back To The Climate’ sinds de coronapandemie van start ging? Of wil je weten hoe de 48ste editie van Film Fest Gent opende met spaanstalige film: La Civil. In ons tv-programma van 14 oktober brengen onze 21bis-reporters de nieuwsfeiten van de week met actuele reportages. 21bis-presentator Keith Flameygh zet ze voor jullie op een rij. Bekijk onder onze video welke onderwerpen we uitgelicht hebben.

Wat kwam er aan bod?

  • Klimaatmars ‘Back To The Climate’ vond plaats in Brussel
  • Start van de doopweken ingeluid in Vlaamse studentensteden
  • Op 8 oktober opent Lumière een nieuwe cinema in Mechelen
  • de 35ste editie van de Antwerp 10 Miles gaat van start
  • Aftrap Film Fest Gent op 12 oktober met spaanse film La Civil
  • Circus Ronaldo viert 50-jarig bestaan met circusfestival
Presentator Keith Flameygh is klaar om het weekjournaal van 14 oktober te presenteren. © Lennert Van Caster

Presentatie: Keith Flameygh, programmamedewerkers: Marijs Biebuyck, Leslie Mindombe, Julie Van Sande, Jarne Thoelen, Abigaël Dewit, Mich Van Eynde, Jeff Jacobs, Frauke Codenie, Laurien Thomas, Lennert Van Caster, Wout Van Springel, Sophie Vancoillie, Roan Groenen, tekst: Mich Van Eynde
Foto’s: © Abigaël Dewit en Lennert Van Caster